Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší slavná glamour modelka Katie Price (45) pózovala na další sérii žhavých snímků, které umístila na placenou erotickou platformu. V růžovém body kompletu samozřejmě nechala vyniknout svá bujná ňadra, která už prošla neuvěřitelnými šestnácti úpravami!

Katie je milovnicí plastických úprav všeho druhu a bohužel se neřídí heslem, že méně je někdy více. Možná až zbytečně tlačí na pilu, ale o fanouškovskou základnu nemá ani tak nouzi. A coby pětinásobná mamina je ráda za každou kačku navíc.

V lásce jí ale štěstí moc nepřeje. Maminka synů Harveyho (20), Juniora (17), Jetta (9) a dcery Princess (15) a Bunny (8) je třikrát rozvedená. Ztroskotal jí i nadějný vztah s potetovaným sympaťákem Carlem Woodsem.

Na stejné platformě jako Katie Price se nyní předvádí i Simona Krainová (51), jež byla naštvaná, že jí Instagram nechce povolovat až příliš odvážné fotky. I tak se do ní fanoušci pustili, ale česká modelka se nedala a svůj účet pro žhavější fotky rušit nechce. A za konkurenci má mimo jiné i Katie Price.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám