Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí nové řady seriálu Jedna rodina, který už se začal vysílat, je také Vincent Navrátil (27). A je z toho nadšený. „Konečně mám rodinu, která se nehádá, protože je placená za to, aby spolu všichni krásně vycházeli,“ smál se Vincent v rozhovoru pro Super.cz

„Ne, teď vážně. Ještě jsem nezažil projekt, kde by se měli lidi tak rádi a práce je bavila. Většinou mají herci v seriálu problém, že tam není co hrát anebo je tam takové tovární nastavení a lidi tam chodí, ani pomalu nevědí proč. Tady každý přináší něco pozitivního a je to vidět. A já jsem rád, že toho mohu být součástí,“ upřesnil.

Vincent se objeví v úplně nové dějové lince. „Bude to na klinice umělého oplodňování, je to prostředí, kde vzniká život, což je příjemné. Diváci se i něco dozvědí,“ míní. Popsal i svoji postavu.

„Medard je takový toxický jed, který se rozlézá a všechny trochu ovládá. Je to postava sobecká, přehnaně ambiciózní, chce si svět urvat pro sebe. Ale takové postavy jsou strašně důležité, protože rozhýbává děj. Nelíbí se jim, když jsou všichni šťastní. A kdo by taky koukal na seriál, kde je všechno v pohodě,“ domnívá se.

Reklama

Další články

Načítám