Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr Agáty Hanychové (38) Vincent Navrátil dokáže svými fotkami do půl těla dostat do kolen kdejakou slečnu. Nedávno se na něj provalilo, že je po delší době už opět zadaný. Na jednu věc se ale jeho přítelkyně musí obzvlášť připravit.

„Mám fenku Coco. Partnerky mě tak hezky nevítají doma jako ona. Navíc partnerce musíte koupit víc než kus šunky. S bývalou přítelkyní, se kterou jsem si Coco pořídil, tak jsem oběma nabídl šunku. Ta reakce byla úplně jiná,“ práskl na sebe Vincent během show 7 pádů Honzy Dědka.

Z odpovědi tak vyplývá, že dávat a vymýšlet dárečky opravdu neumí. Na to si zvykla i jeho maminka, herečka Veronika Žilková (62). „Když zapomenu na dárek, tak vezmu plechovku od tenisáku, dám do ní pusinku a dám lásku. Agáta jí vždycky dává kabelky, auto. To umí dát každý, ale lásku, to umí dát jenom pravý škrt. Zapomínám a doháním to takhle. Květinu přinesu, většinou je to ta kytka, co máma dostala v divadle,“ doplnil se smíchem Vincent Navrátil.

Reklama

Další články

Načítám