Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme ho mohli zaznamenat v menších seriálových rolích, naposledy jako ragbistu v seriálu Smysl pro tumor. Ale až na jevišti Malé scény Hudebního divadla v Karlíně jsme si pořádně všimli, jaký je mladý herec Šimon Obdržálek fešák.

Koruna, kterou si na konci muzikálového představení Zlatovláska jako kuchtík Jiřík nasadí, mu sluší víc než většině pohádkových princů. „Bylo to příjemné, princovská role je fakt za odměnu. Jsem za to moc vděčný. Už jsem si na to nějakou dobu myslel, že by to třeba mohlo přijít, a klaplo to. Navíc Zlatovláska je jedna z pohádek, která má přesah, a je tam ponaučení, mnoho vrstev a hloubka,“ řekl Super.cz po premiéře.

Na divadle si také poprvé vyzkoušel velkou pěveckou roli. „Dřív jsem v tom nebyl moc kovaný a tady jsem si to mohl vyzkoušet,“ míní šestadvacetiletý rodák z Uherského Hradiště a absolvent brněnské JAMU, jehož můžeme vidět i v pražském Divadle Bravo v Braníku. „Tam trénuji s novocirkusovou akrobatickou skupinou Losers Cirque Company. Mají úžasná představení založená na akrobacii, pohybu a nonverbálním projevu,“ zve diváky.

Samozřejmě nás zajímalo, zda má krásný princ i svoji princeznu. „Princezen je plný svět. Všechny dámy jsou princezny a královny. Takže svět se princeznami jenom hemží, ale žádnou si nepřivlastňuji,“ poeticky vyjádřil, že je single.

Související témata:
Šimon Obdržálek

Reklama

Další články

Načítám