Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po princezně z Walesu (42), která v pondělí po dvou týdnech opustila londýnskou kliniku, se domů později téhož dne mohl vrátit i král Karel III. (75) Tomu byla v minulém týdnu provedena operace zvětšené prostaty. Král odcházel s úsměvem na tváři z kliniky v Marylebone za doprovodu své manželky královny Camilly (76).

Jen pár hodin poté, co z kliniky v centru Londýna odjela za svými dětmi princezna Kate, se houfy lidí a novinářů čekající před klinikou dočkaly i samotného krále. Ten se zdál být po zákroku v dobrém rozmaru a společně s chotí mávali všem, kteří na ně čekali mnohdy celé hodiny.

Zatímco Kate, které se podle prohlášení Kensingtonského paláce „vede dobře“, by se podle lékařů měla vrátit k pracovním povinnostem až po Velikonocích, králi bylo doporučeno, aby se veřejným akcím vyhýbal zhruba měsíc. K „papírování“ se ovšem může vrátit téměř okamžitě.

Princezna by naopak měla dodržet rady lékařů a nepřetěžovat se, jelikož operace břicha patří k nejzávažnějším zákrokům a rekonvalescence je u nich obzvlášť důležitá. Lékaři ji tak odrazují i od jejích údajných původních plánů pracovat alespoň částečně z lůžka.

Podle Daily Mailu se za celých 14 dní hospitalizace princezna neviděla se svými třemi dětmi. Desetiletý George, osmiletá Charlotte a pětiletý Louis se tak jistě nemohli dočkat, až svou maminku konečně spatří. K jejich setkání podle serveru zřejmě došlo v pondělí odpoledne, kdy se děti vrátily ze školy Lambrook, vzdálené od jejich domu ve Windsoru zhruba deset minut jízdy…

Reklama

Další články

Načítám