Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší dcera Veroniky Žilkové (62) Kordula Stropnická (18) by se z fleku mohla živit jako modelka. Nádherná blondýnka sdílela nový snímek, na kterém vyniká nejen její půvab, ale také křivky, které má ostatně nejen její maminka, ale také starší sestra Agáta.

Kordula zapózovala v garážích obchodního centra v černých kalhotách a krátké košili, která odhalila její neuvěřitelně štíhlý pas. Po chvíli se u snímku objevily spousty milých reakcí.

„Je mi vás, kluci, líto,“ okomentovala Agáta Hanychová (38) snímek své mladší sestry. „Tak krásná mladá žena,“ napsala fanynka. „Hezčí Madison Beer,“ uvedla další. „No, tak mně spadla brada,“ podotkl příznivec.

Kordula Stropnická má před sebou náročnější období. Čeká ji totiž maturita. Pokud jde o vztahy, tak není jisté, zda se v jejím životě po nedávném rozchodu objevil někdo nový. Přesto nám před časem prozradila, jaký by měl její vysněný muž být a jak si představuje budoucnost. „Stačí, aby byl muž věrný a miloval mě. Chtěla bych být úspěšná v práci, mít kariéru, ale také rodinu. Těším se na děti, myslím, že to mám v sobě po mámě, a budu chtít mít obrovskou rodinu. Tak si snad najdu nějakého skvělého manžela,“ řekla Super.cz s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám