Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci si ji zamilovali ještě pod jejím dívčím příjmením Kerestešová po boku Romana Vojtka v seriálu Vyprávěj. Naposledy se na televizní obrazovce objevovala v seriálu z lékařského prostředí Chlap a komediálním Agrometalu. Od toho ale také už uběhl nějaký pátek. Půvabná herečka Andrea Růžičková ale na nabídky s rukama v klíně nečeká.

Andreu jsme s jejím manželem, hudebníkem a výtvarníkem Mikolášem Růžičkou, s nímž má dvě děti, potkali na Česko-Slovenském plese. „Je to jediný ples, na který chodíme. Je to taková srdcová záležitost. Potkáme tady spoustu kamarádů a známých i ze Slovenska,“ vysvětlila Andrea, která se hodila do gala a zvolila netradiční žluté šaty od návrhářky Petry Balvínové.

„Zvlášť když slyším tu cimbálovku, jsem úplně žhavá,“ usmívala se. Tančit až do rána, ples končí až v pět hodin, ale v plánu neměla. „To se nám povedlo jednou, před osmi lety, když jsme ještě neměli děti. Od té doby jsme byli už kolem dvanácté doma, protože jsme to jako rodiče nezvládali. Ale teď jsme nechali děti na vesnici, je tam asi jedenáct lidí z rodiny Růžičkových a pěkně veselo, tak se dětem asi stýskat nebude,“ smála se Andrea.

Zajímalo nás, jestli Andrea jako Slovenka ještě vůbec pracuje ve své rodné zemi. „Moc ne. Ani si neumím představit, že bych tam dojížděla. Děti jsou pořád malé a jsou pro mě absolutně nejdůležitější. Natáčet na Slovensku a dojíždět tam bych nezvládla,“ míní.

S herectvím to u ní aktuálně není příliš žhavé ani v Česku, nic nového ji prý nečeká. „Věnuji se spíš fotografii a vedu takový introvertnější život než předtím a cítím se v něm líp. Jsem se svojí rodinou, jsem aktivní influencer, to mě v podstatě i živí a baví, protože můžu pracovat z domova. Co bude dál uvidíme,“ krčila rameny.

Rozloučila se tedy na čas s herectvím? „Tak se to říct nedá. Situace je taková, jaká je. Někdy nabídky jsou, jindy nejsou, to je naše profese. Nijak vášnivě to neřeším. Nepatřím k herečkám, které by seděly doma s lahví vína a čekaly, až jim někdo zavolá. V tomhle jsem celkem akční a jsem schopná si rozjíždět i svůj vlastní byznys,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám