Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Růžičková do Prahy jezdí sporadicky a obvykle jen na jednu noc. Jak sama řekla, je to pro ni ideální model, a pak se ráda zase vrátí domů na vesnici. Zatím poslední příležitostí, proč do hlavního města vyrazit, byla premiéra filmu Tajemství a smysl života.

Zeptali jsme se, jak se herečka, kterou proslavil seriál Vyprávěj, právě má.

„Je to takové, jaké si to uděláme. My se snažíme, jako rodina, věnovat se sami sobě. Všechno ostatní je druhořadé. Máme se tak, jak se máme a jak jsme si to udělali. Máme samozřejmě mnoho problémů, které řešíme. A o tom to je, hledáme řešení ve všem, co je pro nás diskomfortní. Ono má všechno řešení, jen je ho třeba vidět,“ řekla Super.cz.

Na případné rodinné problémy s manželem Mikolášem Růžičkou ale na chvíli mohli zapomenout a užít si hezký večer. „Děti přijely s námi do Prahy, hlídá je babička. Nezdržíme se tu, hned zítra jedeme zpátky na vesnici, tam je nám nejlíp,“ dodala během našeho rozhovoru krásná Andrea Růžičková.

Reklama

Další články

Načítám