Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O2 aréna v Praze v průběhu úterního večera praskala ve švech. V naší největší koncertní hale vystoupila slovenská legenda Marika Gombitová (67). Jednalo se o velkolepou show se světelnými efekty a lasery.

Do Prahy slovenská slavice dorazila už v neděli v podvečer a s ní přijelo i šest kamionů s vybavením. Každý z nich vážil patnáct tun, a tak bylo jasné, že kromě jejího hlasu jako zvon budou diváci ohromeni i mega show.

Koncert si tak nemohly nechat ujít i naše známé tváře. Dorazili například zpěvačka Leona Machálková (56), moderátor Honza Dědek, Felix Slováček (80), který následně na pódiu také zahrál, a přijela také vdova po Mekym Žbirkovi (†69) Kateřina.

Marika zazpívala i nové písně, což bylo překvapení. „Nikde jinde do té doby nezazní, chci to udělat pro fanoušky, aby byli první,“ svěřila se před časem Super.cz. Na pódiu jí to moc slušelo. „Líčím se sama, baví mě to. Ale mám i vizážistku, která mi pomáhá,“ vysvětlila. Účes už roky nemění, ví, co jí sluší. „Musím mít tu ofinu, vím, proč ji nosím,“ doplnila během našeho rozhovoru na tiskové konferenci ke koncertu.

Svůj hit Vyznanie věnovala Karlu Gottovi (†80), další písničky poslala i Miru Žbirkovi a Vašu Patejdlovi. Diváci vyskočili ze sedaček a aplaudovali jí vestoje. Gombitová navíc své písně zpívala tak, jak je fanoušci znají. Hudebníci tak melodie ani aranže neupravili.

Pokud litujete, že jste nebyli součástí koncertu Mariky Gombitové, smutnit nemusíte. Zpěvačka totiž celou show ukáže ještě jednou, a to velmi brzy, 30 ledna.

Reklama

Další články

Načítám