Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na výlet lodí po Vltavě, v rámci něhož bylo v plánu i setkání s jejími příznivci a přáteli, se zpěvačka Marika Gombitová (67) velmi těšila. A oprávněně. Počasí vyšlo, nálada byla výborná a ti, kdo to nestihli v termínu, jí ještě poblahopřáli k jejím nedávným narozeninám i jmeninám.

S květinou dorazila mj. bývalá Miss Jana Doleželová (42). "Měla jsem tu příležitost se s paní Gombitovou potkat před pár měsíci na festivalu na Slovensku a jsem vděčná za toto pozvání. Poslouchala jsem ji, už když mi bylo šest let," svěřila.

Díky svým partnerům se s Marikou Gombitovou poznaly dvě přítomné dámy, vdovy po zpěvákovi Miru Žbirkovi a režisérovi Juraji Jakubiskovi. Kateřina Žbirková i Deana Jakubisková nám v rozhovoru na video svěřily, jak vlastně seznámení proběhlo a jaké mají se zpěvačkou vztahy.

Rovnou s hudebním nástrojem dorazil Felix Slováček (80), který Marice přímo na lodi zahrál. "Nebudete tomu věřit, ale i když o sobě samozřejmě víme, neviděli jsme se pětačtyřicet let," prozradil. Hudební skladatel Zdeněk Barták zase zalitoval, že nemohl s Gombitovou navázat plánovanou spolupráci. Tu předčasně ukončil její těžký úraz.

Reklama

Další články

Načítám