Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebel Wilson (44) dokázala, že vyhazovat staré oblečení nemusíte ani ve chvíli, kdy opravdu hodně shodíte. Róbu, kterou vynesla už v roce 2020, jí švadlena prostě jen „zabrala vzadu“, a šaty tak znovu udělaly vekou parádu.

Udržitelná móda je v současné době tématem číslo jedna a Rebel teď udělala velkou radost jejím zastáncům. Herečka před časem shodila téměř čtyřicet kilo díky tomu, že začala cvičit šest dní v týdnu a také úplně změnila své stravovací návyky. I když ji od takového kroku její tým nejprve odrazoval, protože právě díky rolím baculek vydělávala velké peníze.

Rebel si ale sama řekla dost a povedla se jí transformace, která zásadně změnila její život k lepšímu. A navíc konečně našla i pravou lásku. Po vztazích s muži zakotvila v náruči Ramony Agrumy, nedávno se dokonce zasnoubila a díky náhradní matce má i holčičku. A právě Ramona s Rebel, která teď váží zhruba 75 kilo, dorazila na oscarový večírek. Herečka všechny přítomné uchvátila svou zlatou róbou.

Pokud ale někomu přišla povědomá, nemýlil se. „Oscaři 2023. Udržitelně znovu oblékám svou róbu značky Jason Wu z Oscarů před několika lety,“ napsala herečka k fotce v šatech, kterou si umístila na sociální síť. K další fotce ještě připsala, že jsou šaty jen „zabrané vzadu.“ A od fanoušků sklidila velkou chválu. Posuďte sami, jestli Rebel šaty více slušely s kily navíc, nebo teď, když je o téměř 40 kilo štíhlejší.

Která Rebel se vám líbí více?
Rebel v roce 2020
10 %
Rebel v roce 2023
90 %
Celkem hlasovalo 8827 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám