Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36)Petr Kolečko (40)se po velmi dlouhé době objevili ruku v ruce ve společnosti. Nenechali si ujít ples v Obecním domě. „Je to náš oblíbený ples, máme to tu rádi, nejsme tu poprvé,“ řekla Super.cz Aneta.

Kolečko ji doplnil se svým pověstným humorem. „Nemohl jsem dospat, miluju plesy, těším se, že si zatancujeme. Letos jsem se soustředil na rumbu, na tu si počkám, těším se na to,“ řekl vtipně scenárista a režisér.

Na tanečním parketu jsme ho opravdu chvíli viděli. „Sedmkrát jsem StarDance odmítnul, příště to už určitě vezmu, a rád. Oni nemají rádi, když je člověk napůl profesionál, což se o mně ví,“ smál se Kolečko.

„Já se nechám vést, na tu průpravu se těším,“ dodala Vignerová, než si vzal Kolečko zase slovo. „Já můžu vést v jakoukoli hodinu. Když má člověk rytmus, tak to umí vyrovnat, i když se to třeba něčím naruší,“ dodal se svým pověstným humorem.

Reklama

Další články

Načítám