Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdykoli se Markéta Muzikářová objeví ve společnosti, poutá pozornost svým bujným dekoltem. Jinak tomu nebylo ani na premiéře muzikálu Vánoční zázrak. Houslistka dorazila do divadla v dlouhé róbě s hlubokým výstřihem.

„Mám po dlouhé době volný večer, tak jsem si řekla, že se půjdu vyžít. Vedle je dětský koncert, tam jsem dala děti a já se jdu podívat na Jankovo představení. Chystala jsem asi tři minuty, jsou to šaty, ve kterých s Inflagranti vystupuji,“ prozradila Super.cz Muzikářová, která před půl rokem přivedla na svět nejmladšího syna Maxe.

Do práce a koncertování už naplno naskočila a vše zvládá i díky podpoře v rodině. „Pořád kojím, chtěla jsem začít dělat příkrmy a zatím to Maxík plive a nechce, bude mu šest měsíců, musím odsávat, mrazíme, ale už jsem to zažila s předešlými dětmi, jde to, ale chce to toleranci, ze všech stran, manžel pomáhá a máme i chůvu, ale jde to, všecko jde,“ svěřila se hudebnice, která po kritice zvenčí začala před měsícem hubnout.

Díky pohybu a upravené stravě už vidí první výsledky. „Mám tři kila dole, mám výzvu, že chci pět kilo, píší mi ženy, že taky hubnou a spoustu se jich připojilo. Začala jsem před Vánocemi, tím pádem to pak dám zpátky, je to pořád boj,“ dodala Muzikářová.

Reklama

Další články

Načítám