Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Janou Bernáškovou (43) jsme si popovídali o jejích láskách. Trvalo dost dlouho, než přišla ta první a velká. Její první vážný vztah byl až s režisérem Davidem Drábkem, s nímž má staršího potomka, půvabnou dceru Justýnu.

„Já strašně dlouho neměla žádná randíčka. Spíš jsem se zamilovala, toužila a pak jsme se políbili na jevišti,“ přiznala platonické lásky ke svým hereckým kolegům. „Hezká rande jsem měla se svým prvním a pak samozřejmě i s druhým mužem. Ale s Davidem jsem teprve začala vnímat, že jsem žena. Byl to můj první vážný vztah, to mi bylo dvacet,“ přiznala. „Se mnou vlastně nikdy nechtěl nikdo moc chodit. Hrála jsem v divadle Julie a Ofélie, bylo mi sedmnáct nebo osmnáct a neměla jsem žádného kluka. A hrozně jsem chtěla,“ vzpomínala a v našem rozhovoru prozradila i to, kdy přišla o panenství.

Výběr partnerů si svým způsobem zkomplikovala sama, protože o stejně staré chlapce nestála. „Se spolužáky jsme nechodila, protože mi přišli nezralí a hloupí. Musela jsem si počkat, až budu zajímat ty starší a zajímavější muže. Vždycky jsem měla starší partnery, o sedm, devět i patnáct let,“ svěřila.

„Ale nemyslím si, že bych hledala tatínka nebo nějakou autoritu. Teď když se na muže podívám, tak už mi moji vrstevníci přijdou velmi zajímaví a chytří. Takoví zralí, ale zároveň ještě mladí muži. A kdybych neměla svého muže, tak už bych do těch věkových rozdílů nešla,“ vysvětlila herečka, která je šťastně provdaná za scenáristu Rudolfa Merknera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám