Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít na sobě o pár čísel menší bikiny asi ještě nikdy nebylo tak sexy. Kim Kardashian (43) se podělila se svými 362 miliony fanoušky o to, co jí jde nejlépe, a to je pózování před objektivem. Když se během dovolené nechala nafotit na designovém lehátku u bazénu v minimalistických bikinách, ze svých ženských křivek dokázala vytěžit maximum. Není proto divu, že se vedle jejího příspěvku začaly množit ‚ohýnky‘ (označení pro ‚hot‘, neboli žhavý) jako houby po dešti.

Čtyřnásobná maminka, televizní a mediální hvězda a v neposlední řadě zakladatelka společnosti SKIMS okomentovala dvojici snímků jednoduše: „Riskni a získáš.“ A riskování v jejím podání se rozhodně vyplácí. Příspěvek se během dvanácti hodin od uveřejnění dočkal již více než 1,6 milionu lajků.

Kim je ostatně jednou z průkopnic nošení o pár čísel menšího horního dílu bikin. V průběhu let ji k radosti mnoha fanoušků začaly napodobovat i další hvězdné krásky jako Rita Ora, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Bella Thorne a další. Je tak jasné, že rozhodně nejsou výsadou pouze obdařených dam a skvěle vypadají i na drobnějších proporcích.

A pokud vás zajímá, jaké má vlastně Kim míry, podle dostupných informací by se mělo jednat o 38-25-41 v palcích, což v centimetrech dělá: 96-63-104.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám