Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jejích 67 letech má slušnou základnu fanoušků na Instagramu. Svým více než 52 milionům sledujících se před pár dny Kris Jenner pochlubila snímkem v plavkách. Jde sice o archivní záběr, ale i tak není pochyb, po kom její slavné dcery zdědily nejen krásu, ale i jejich pověstné křivky, které jim vydělávají miliony dolarů...

V současnosti se sice již Kris Jenner na sociálních sítích na rozdíl od svých dcer v plavkách nevystavuje, ale její postava je bezesporu obdivuhodná stále. Snímkem, který nyní sdílela na Instagramu, zároveň podpořila svou dceru Khloé, která spojila své jméno se značkou Body Glove, jejíž novou řadu zlatých bikin propaguje. A jak je vidět, Kris plavky téže značky nosila už před několika dekádami.

Kris Jenner, která už devět let tvoří pár s o pětadvacet let mladším hercem Coreym Gamblem, je zasloužilou maminkou nejslavnějšího sesterského klanu světa. Se svým prvním manželem právníkem Robertem Kardashianem má dcery Kourtney (45), Kim (43) a Khloé (39) a ještě syna Roba Kardashiana, který se veřejnému životu spíše vyhýbá. Z manželství s Brucem Jennerem (nyní Caitlyn Jenner) má také Kylie (26) a Kendall (28) Jenner, jež si poslední roky drží prvenství mezi nejlépe placenými modelkami světa.

Reklama

Další články

Načítám