Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatelka a hvězda reality show Kim Kardashian (43) předvedla své žensky tvarované křivky v růžových bikinách vlastní značky. Jak už je u ní zvykem, ráda kousky ze své kolekce předvádí přímo na sobě. Horní díl plavek z dílny Kim Kardashian je k mání v přepočtu za 826 korun, tangové plavkové kalhotky pak lze sehnat za 738 korun.

Čtyřnásobná mamina vystavila na odiv svou pověstnou postavu přesýpacích hodin, na které tvrdě maká. A výsledek dřiny v posilovně je vidět. Zároveň odkryla svou tvář bez vrstev líčidel, což je u bazénu pochopitelné.

Oblíbená televizní hvězda je po rozvodu s rapperem Kanye Westem stále single. Společně mají dcery North (10) a Chicago (5) a syny, kteří dostali také netradiční jména - Saint (7) a Psalm (3).

Ač je populární členka klanu Kardashianových značně vytížená, nechala se nedávno slyšet, že už je připravená na randění a hledání nové lásky. Tak udivíme, kdo se po boku této profesionální celebrity objeví příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám