Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) je stále v jednom kole. Kromě toho, že je maminkou už čtyř ratolestí, nyní vydala novou řadu dekorativní kosmetiky, na které spolupracovala s modelkou Winnie Harlow (29), a uvedla na trh stahovací spodní prádlo SKIMS, které se během doslova pár minut stalo absolutním hitem.

Kolekci propagovala i v talk show Jimmyho Fallona, kde na sebe práskla pár nechutných detailů. Svěřila se, že zvažovala, že do stahovaček zakomponuje díru na močení, ale z vlastní zkušenosti ví, že takový otvor zpravidla nefunguje.

„Zkusila jsem to, když jsem takové kalhotky měla pod šaty během udílení cen Emmy. Zkoušela jsem tím otvorem čůrat, ale měla jsem to všude. Nefunguje to,“ obhájila, proč v její kolekci takový otvor na močení dámy nenajdou.

Kim překvapivě přiznala, že má velké potíže se sebevědomím. Kvůli nedostatkům vlastní postavy využívá sama stahovací prádlo velmi často, a tak se rozhodla, že je na čase vytvořit nějaké podle svých představ. Pár kousků už stihla na trh letos uvést, ale musela změnit název značky.

„Pořád mám s figurou nějaké problémy. Mám celulitidu a stále mě fotografují. Kritiku využívám jako motivaci. Před lety mě vyfotili v bikinách s celulitidou na stehnech. Nelíbilo se mi, jak jsem vypadala, tak jsem začala cvičit,“ prozradila televizní hvězda, které prádlo vydělalo 2 milióny dolarů během prvních dvou minut po uvedení na trh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám