Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) šla v nejnovější epizodě rodinné televizní reality show The Kardashians s pravdou ven a odhalila své zřejmě jediné tetování. Kim zároveň objasnila, kdy se odhodlala k tomu, že se nechá tetovat i přesto, že v roce 2009 během rozhovoru s Wendy Williams pronesla památnou větu: „Miláčku, dala bys samolepku na Bentley?“

V reality show tak slavná brunetka odhalila, že si nechala tetovat vnitřní stranu spodního rtu. Kim si ovšem s tetováním skutečně uměla počkat. Zřejmě svou první a poslední malůvku si nechala vytvořit až po čtyřicítce.

Za podpory sestry Khloé (39) a několika kamarádek se nechala tetovat v roce 2021, a to ve stejný večer, kdy moderovala pořad Saturday Night Live a políbila během scénky komika Peta Davidsona, s nímž několik měsíců tvořila pár. Svůj debut v populárním pořadu si zvěčnila na památku tím, že si na spodní ret nechala vytetovat symbol nekonečna.

Na velké odhalení došlo během povídání si s jejím dlouholetým kadeřníkem Chrisem Appletonem, když probírali jeho plány na svatbu s Lukasem Gagem a mluvili o tom, že si všichni nechají udělat stejné tetování. Kim ovšem naznačila, že se toho neúčastní.

„A co třeba na malíčku,“ navrhoval Chris, Kim ovšem opáčila: „Ne, nedělám si tetování na nohou,“ načež Chrisovi ukázala, že už má v tomto směru vybráno, a předvedla mu, co zdobí její spodní ret.

„Když jsem moderovala SNL, společně se všemi mými kamarádkami jsme si udělaly stejné tetování. Všechny si ho udělaly na ruku, ale já do toho nechtěla jít. Nakonec jsem ale přece jen tu nálepku na Bentley dala! Nikdo to neví, nikdo to nevidí a já skoro zapomněla. Ale jednou za čas to při čištění zubů nití zahlédnu a uvidím něco černého,“ smála se Kim.

Reklama

Další články

Načítám