Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí teprve deset let, svoji budoucnost už má ale promyšlenou a jasně ví, co od života chce. Navíc má pocit, že je „vůbec nejlepší.“ Dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa dala první velký rozhovor, který rozhodně nenechal lidi chladnými.

Kim Kardashian se čas od času pochlubí svojí dcerou například ve chvíli, kdy North s maminkou společně pózuje, nebo když namaluje obraz. Právě ten se naposledy stal terčem negativních komentářů, když lidé měli pocit, že velmi zdařilý obraz nemohlo namalovat desetileté dítě. A teď je North terčem kritiky znovu. Holčička totiž dala první velký rozhovor magazínu i-D, který se věnuje módě, hudbě, umění a kultuře mládeže. Podle North je například svou největší ikonou stylu ona sama a samu sebe označila za „the best ever,“ tedy „vůbec nejlepší“. North má také pocit, že malou část lásky k vystupování získala od svého otce, ale její touha po zpěvu a vystupování pochází „většinou z ní samotné.“

North už má ve svých deseti letech i velké kariérní plány. Takto odpověděla na otázku, čemu se chce věnovat, až bude starší. „Basketbalistka, rapperka, ehm… Když mi bylo sedm, chtěla jsem být boxerkou. Ale teď nechci být boxerkou. Jako vedlejší činnost budu dělat umění. Až mi bude třináct, chci venčit psy, vydělat si peníze na nákup uměleckých potřeb, protože všechno kolem je tak drahé. Takže rapperka, basketbalistka a budu tvořit umělecká díla. To ale není vše. „Jednoho dne chci vlastnit Yeezy a SKIMS a chci být majitelkou firem,“ řekla North s odkazem na úspěšné podniky vlastněné svými rodiči.

A právě tyto věty zaujaly mnoho lidí, kteří se k výrokům dcery dvou velkých hvězd vyjadřují negativně. „Je rozmazlená, pardon. Potřebuje dotyk reality,“ píše například jeden z komentujících na sociální síti magazínu ET, kde o North vyšel článek. „Její obří ego ji zničí,“ píše druhý. „Jdi do školy a vzdělávej se,“ píše třetí. A další lidé malé North připomínají, že má ještě tři sourozence, se kterými se bude muset o majetek rodičů podělit. Najdou se ale i tací, kteří děvče brání. „Je to malá holčička. Buďte laskaví. Není její chyba, že se narodila Kim a Kanyemu,“ zní mezi komentáři. Nezbývá než počkat, jak teprve desetiletá North West se svým životem během dalších let skutečně naloží.

Reklama

Další články

Načítám