Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti už se herečka Keri Russell musela odhalit například v populárním seriálu Takoví normální Američané. A odvážnou postelovou scénu jí scenáristé přichystali i v novém seriálu Diplomatické vztahy, v němž Keri ztvárňuje hlavní postavu velvyslankyně ve Velké Británii Kate Wyler.

Inkriminovanou scénu, v níž musela předvést před štábem profesionální výkon, sehrála se svým seriálovým manželem Rufusem Sewellem, jenž se představuje v roli Hala Wylera. Zatímco pětapadesátiletý britský herec, známý mimo jiné z filmů Nebezpečná krása, Illuminata, Smrtihlav, Iluzionista, Příběh rytíře či z Tristana a Isoldy, musel odhodit všechny svršky, Keri stačilo svléknout se od pasu dolů.

Po první odvysílané sérii se seriál těší vřelému diváckému přijetí a mnozí doufají v jeho pokračování. Politicko-diplomatické téma je v současnosti ožehavé a právě tento osmidílný projekt Debory Cahn nechává diváky nahlédnout i do dramatických zákulisních praktik a podrazů.

Trojnásobná maminka Keri Russell, která má od roku 2017 svou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy, se vepsala do pamětí filmových nadšenců především filmy Údolí stínů, Mission: Impossible III, Wonder Woman, Úsvit planety opic, Star Wars: Vzestup Skywalkera či v letošní krimi komedii Medvěd na koksu natočené podle skutečného příběhu. Uznání se jí dostalo ale i díky zmiňovanému účinkování v Takových normálních Američanech, kteří pokračovali v šesti sezónách. Nechme se překvapit, zda se podobného úspěchu dočkají i Diplomatické vztahy...

Reklama

Další články

Načítám