Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spojit práci se zábavou a ještě provětrat maminku, se kterou na sebe nemají běžně čas, se povedlo herečce Denise Nesvačilové (32). Spolu s Martinem Dejdarem (59) totiž moderovala akci na zahájení zimní lyžařské sezony v rakouských Korutanech.

Po dvou letech se postavila na snowboard, a přestože čelila častým pádům, neztrácela dobrou náladu a z plných sil bojovala. „Válím se, myslím, statečně, takže si tady potvrzuji, co jsem potvrdila za poslední dobu mnohokrát, že když člověk spadne, tak má říct „do pr…le“, zvednout se a zase jet s úsměvem od ucha k uchu. Jen doufám, že nebudu samá modřina, aby mě pak při natáčení nemuseli celou maskovat,“ smála se Denisa.

Prozradila také své předsevzetí pro letošní rok. „Řekla jsem si, tento rok budu pracovat míň za víc peněz,“ svěřila s tím, že chce mít více času především na rodinu a kamarády.

Ostatně na to, že se s dcerou málo vídá, si postěžovala i její maminka. „Užívám si, že mě s sebou Denisa vzala a že jsme spolu mohly být čtyři krásné dny. V Praze na sebe nemáme vůbec čas. Vždycky byl můj sen bydlet přímo v hotelu u sjezdovky, teď se mi to poprvé splnilo. Ráno vstanu, jdu na bohatou snídani, obléknu se a hned jsem po pár metrech na sjezdovce a nemusím nikam dojíždět,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám