Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý porod už pomalu klepe na dveře. Moderátorku Evu Perkausovou (30) sice ještě vídáme na televizních obrazovkách, ale už to nebude dlouho trvat. Ke stejné situaci došlo předloni, kdy se Evě v listopadu narodil syn Killian. Tehdy ji vedle Romana Šebrleho (49) zastoupila Soňa Porupková, která si pozici udržela i po Evině návratu.

Perkausová poté uváděla hlavní zprávy s novým parťákem, Petrem Suchoněm. Nikdo ovšem nečekal, že to Eva s manželem Ivanem Heckem vezmou hopem a moderátorka otěhotní už tři měsíce po porodu. Rozhodnutí, kdo ji za moderátorským pultem nahradí tentokrát, už padlo.

Volba padla na ostřílenou kolegyni Terezii Tománkovou (45), která se z hlavních zpráv přesunula k politickým debatám. „Je mi ctí na pár týdnů nahradit Evičku v Hlavních zprávách během té doby, kdy ona porodí miminko a bude se o něj starat,“ řekla Terezie Tománková v Showtime na CNN Prima News. To, že počítá jen s pár týdny, znamená, že ani tentokrát nemá Perkausová v plánu zůstat dlouho doma.

Po prvním porodu se vrátila na obrazovku po třech měsících. „Návrat? Ten bude, až bude,“ nechává si zatím volný prostor Eva.

Reklama

Další články

Načítám