Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) se ráda ukazuje na sociální síti v plavkách i v šatech nebo se svou dcerou North. Své soukromí, týkající se vztahu, ale až dosud celkem úspěšně tajila. Teď ale světlo světa spatřila první fotka s jejím údajným přítelem.

Bývalá žena Kanyeho Westa, se kterým má čtyři děti, je pro muže určitě velkým lákadlem. Je krásná, úspěšná, bohatá. Celý svět tak byl zvědavý, s kým se podnikatelka nakonec ukáže. Už pár měsíců se spekulovalo o jednom muži, až dosud ale nikdy nevznikla společná fotografie. Oním pánem je hráč NFL Odell Beckham Jr., který prý měl kdysi pletky i se sestrou Kim Khloé.

Kim měla být už v listopadu roku 2022 přítomna na Odellově oslavě, kde byl ovšem se svou někdejší partnerkou Lauren Wood, se kterou má malého chlapečka. Možná i proto se až do této chvíle ani jeden k možnému vztahu nevyjádřil. Teď ale konečně vznikla jejich společná fotografie, a to když procházeli luxusním hotelem v Las Vegas.

Fotografie vznikly jen pár dní poté, co v magazínu Daily Mail člověk z okolí páru promluvil o jejich vztahu. „Kim je s Odellem romanticky zapletena už od loňského léta a myslela si, že se jí to daří držet pod pokličkou. Momentálně se s nikým jiným nevídá, alespoň její blízcí přátelé o ničem nevědí,“ řekl.

Je tak otázkou, jestli Kim a Odell svůj vztah už konečně zveřejní, nebo ho budou dál zapírat.

Reklama

Další články

Načítám