Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený a hojně obsazovaný herec David Švehlík se po delší době pochlubil ve společnosti manželkou. Sympatická dáma Vendula ho doprovodila na premiéru krimi thrilleru Fentasy, kde Švehlík hraje.

S Vendulou se Švehlík oženil v roce 2015, jeho první manželkou byla herečka Jitka Schneiderová, s níž má osmnáctiletou dceru Sofii Annu. Po hodně dlouhé době se ve společnosti objevil také Davidův tatínek Alois Švehlík, který naposledy exceloval v minisérii Docent.

V hledišti zasedl se svou manželkou a Davidovou maminkou Florentinou. Švehlíka tak na premiéře podpořila téměř celá jeho rodina. Charizmatický David Švehlík momentálně natáčí seriál Studna, který ožije v novém zpracování na platformě Voyo.

Švehlík ztvární Stanislava Jelínka, který byl v původním dílu Studna v seriálu 30 případů majora Zemana starým Brůnou, jenž zabil vlastní manželku, podpálil dům, přizabil syna a nakonec spáchal sebevraždu.

Související témata:
Film FENTASY

Reklama

Další články

Načítám