Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rámci karlovarského filmového festivalu se svojí troškou do mlýna přišel i Kamil Bartošek alias Kazma (38), který si vystřelil pozváním na tiskovou konferenci s hvězdnými hosty Jiřím Bartoškou, Kryštofem Hádkem, Hynkem Čermákem, Ondřejem Sokolem či Jiřím Langmajerem. Tvrdí, že hrají v jeho filmu, ale jen si je na jeden natáčecí den objednal přes zahraniční produkci.

S jedním z protagonistů tohoto žertíku jsme měli možnost ve Varech mluvit. S manželkou Adélou Gondíkovou sem totiž dorazil Jiří Langmajer (57). A ten se od Kazmova snímku i slov distancuje. "To nejsem já. Nemám s tím vůbec nic společného. Vůbec v tom nehraju. A jestli někdo, tak je mi podobný," řekl Super.cz Langmajer, který si rozhodně nepamatuje, že by se zahraniční produkcí natáčel v kostýmu nacistického důstojníka, jak se objevil na plakátě a v upoutávce.

K tomu, že by bylo zneužito jeho jméno a obličej, se staví neutrálně. "Ať si dělá každý, co chce. Určitě nebudu nikoho žalovat a nechce se mi o tom vůbec mluvit," zareagoval znechuceně herec, který má dost svých vlastních filmových projektů.

Reklama

Další články

Načítám