Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká popová stálice Katy Perry (39) se v pondělí objevila v televizním pořadu Jimmy Kimmel Live, kam dorazila v černých šatech s průstřihy. Černá látka je přitom zrádná především pod blesky fotoaparátů a tentokrát to byl i zpěvaččin případ. Katy navíc v pořadu oznámila jednu velkou profesní změnu.

Zpěvačka se vyjádřila k moderátorově dotazu na její působení porotkyně v pořadu American Idol. Jimmy Kimmel se Katy zeptal, jak dlouho plánuje pokračovat v pořadu po boku dalších porotců Lionela Richieho a Luka Bryana. Zpěvačka následně překvapila tvrzením, že letošní řada bude zřejmě tou poslední. Perry se přitom v roli porotkyně objevovala posledních sedm sezon.

O tahanicích v pořadu se již před osmi měsíci exkluzivně zmiňoval Daily Mail, který informoval o tom, že se Katy cítí, jako by ji producenti pořadu hodili přes palubu. Údajně totiž po Katy chtěli, aby se pasovala do role „zlého porotce“.

Zpěvačka ale pochopitelně oznámila celou záležitost opatrně: „Letos na podzim budu pořádat obrovský hudební festival v Brazílii s názvem Rock In Rio. Je to vážně vzrušující. Je to velká věc pro lidi po celém světě, zvlášť pro mé fanoušky v Brazílii,“ odpověděla Perry zpočátku vyhýbavě na otázku ohledně setrvání v oblíbeném pořadu. „Myslím, že to letos bude pravděpodobně moje poslední show. Moje poslední sezona v Idolu. Ale Idol moc miluji,“ dodala snoubenka herce Orlanda Blooma, s nímž má tříletou dcerku Daisy Dove Bloom.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám