Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katrin z Big Brothera už před pár dny řekla svým spolubydlícím v reality show, že měla šílené dětství. Její matka, kterou neviděla dvanáct let, ji prý dokonce chtěla zabít. Kvůli depresím měla nalomenou psychiku, musela se léčit. Nyní přiznala i další podrobnosti.

„Do mých dvanácti let mě do krve bila, vyrazila mi zuby, vytrhala vlasy, kopala mě… Otec mi modřiny mazal mastičkami. Říkala jsem mu, že mě mlátila, ale on mi nevěřil, protože jsem byla dítě. Myslel si, že si vymýšlím… Nevím, kolikrát jsem byla v nemocnici,“ uvedla Katrin.

„Až jí jednoho dne bylo tak zle, že mě chtěla opravdu zabít. Tak jsem se schovala do skříně. A ona vzala sekeru, vylezla nahoru na komoru a tou sekerou rozbila dřevěnou…“ říká roztřeseně Katrin.

„Měli jsme taková stará vrata, bylo slyšet, jak se otec vrací z práce. Když tu bránu otevřel, slyšela jsem, jak v tu chvíli zastavil sekeru. Udělala mi strašně moc věcí. Pořád mám na těle od ní jizvy. Když mi bylo dvanáct, naši šli konečně k soudu, rozvedli se a od té doby jsem ji neviděla. Nikdy. A to mi je čtyřiadvacet, v březnu mi bude pětadvacet,“ uzavřela Katrin své smutné vyprávění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám