Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Kateřiny Neumannové má za sebou poněkud náročný víkend. Mladá atletka Lucie Neumannová skončila v sobotu na policii, kde několik hodin řešila krádež osobních věcí. O peněženku a doklady přišla během atletických závodů, na nichž se kradlo o sto šest.

„Neuvěříte, co se mi stalo. Včera mě okradli, ukradli mi peněženku se všemi doklady, peníze a vybírali je i z karty, stalo se to na atletických závodech a už se tady kradlo několik dnů,“ svěřila se na sociální síti mladá sportovkyně, která byla z celé situace velmi rozzlobená. Sportovkyně začala popisovat celý incident i to, co následovalo druhý den.

„Byla jsem kvůli tomu docela dlouho na policii, řešili jsme to, měla jsem i popis toho člověka. Měl černý roztrhlý batoh, řekli mi, ať dávám pozor, kdyby náhodou znovu přišel,“ prozradila blondýnka s tím, že se to opravdu stalo. Druhý den se bála své osobní věci kdekoli ponechat, a tak svěřila klíče a mobilní telefon trenérovi.

Nebyla jediná, komu se to během závodů stalo. „Okradli každého třetího člověka v hale, bála jsem se tady ty věci nechat,“ svěřila se dcera Kateřiny Neumannové, která si najednou všimla člověka, který se choval podezřele a odpovídal popisu zloděje. Zavolala na trenéra, aby jí podal mobil a mohla si muže natočit, ale zloděj si jejího chování všiml a začal prchat.

Lucie Neumannová se neohroženě vydala za ním. Veškeré odhodlání bylo ale marné. Sportovkyni zloděj utekl před nosem. „Tak jsem za ním vyběhla, začala jsem sprintovat, měl náskok 60 metrů a začal taky sprintovat. Takže ten zm*d nám utekl,“ řekla naštvaně Lucie. „Já trénuju každý den a pak mi takový člověk uteče. Dávejte si bacha na své věci,“ dodala sportovkyně.

Reklama

Další články

Načítám