Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) nepotřebuje za exotikou, aby si dopřála trochu odpočinku. Charismatické herečce stačí ke spokojenosti skutečně málo. Spousta jejích fanoušků možná ani netuší, že si známá blondýnka oblíbila rybaření, za kterým jezdí už několik let na Orlík.

Tam tráví svůj čas i aktuálně. A to se svými pejsky, se kterými má zázemí ve stanu, který si u řeky postavila.

Kousek od břehu dokonce chytla už i pár rybích kousků, které pouští zpátky do vody. „Kapřík 5 kg. Děkuji Orlíčku,“ uvedla k fotografii s úlovkem. Později sdílela i fotku v bikinách, kde vyniká nejen dekolt, ale zejména její spokojená tvář.

„Nikdy bych nevěřil, že vy budete chytat ryby. Přeji vám mnoho velkých a pěkných úlovků. Ať to jezdí,“ vzkázal jeden z fanoušků.

„Jste úspěšná, hezká, a přesto jste zůstala obyčejná a normální žena. Takových známých žen je moc moc málo,“ napsal další.

„Člověk by do vás vůbec neřekl, že takhle bivakujete. Klobouk dolů. Ostatní rybáři z vás musí být úplně vedle,“ polichotil Kateřině další.

I když si herečka užívá krásy přírody a klidu, tak přiznala, že tomu tak vždy není.

„Jste na Orlíku, díváte se na tuhle nádheru a chcete si vychutnat to ticho a zpěv ptáků. Čekáte na to skoro rok. A poté, co konečně přestaly řvát motory lodí a skútrů na nichž si tady honí ego testosteroni, se z několika míst u vody ozývá řev opilců a naplno jede muzika, až se třese hladina vody. To je fakt smutný,“ podotkla oblíbená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám