Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co si Kateřina Brožová (56)prošla těžkým obdobím. Tragicky přišla o milovaného pejska Jordyho, kterého svěřila do péče speciální kliniky. Aktuálně řeší zdravotní komplikace s dalším ze svých mazlíčků.

Po smutné zprávě, kdy herečka během dovolené zjistila, že se jí pejsek, který měl zdravotní potíže a nechala ho v péči renomované kliniky, zaběhl a následně ho srazil vlak, zažívala Kateřina těžké období. „Řeším to s právníkem, to je asi tak všechno, co k tomu teď v tuhle chvíli řeknu,“ řekla Super.cz nedávno k celému incidentu herečka.

S druhým pejskem, milovaným jezevčíkem Maxíkem, má nyní další trápení. „Maxíček, v létě mu bude 15. Dnes dvakrát na veterině. Jinde než dřív…hůř se mu dýchá. Máme antibiotika a předchozí léky na tlak a srdíčko,“ svěřila se herečka na sociální síti s tím, že se svým pejskem už dochází k jinému lékaři.

Bohužel se pejskovi zdravotní stav ani po lécích příliš nezlepšil. „Maxík se včera zhoršil, byl celou noc na kyslíku, další ATB, dnes lepší,“ napsala Brožová svým fanouškům na sociální síti a sdílela fotku se svým pejskem. „Pes je nejlepší přítel člověka, ale život má hrozně krátký. Držte se, jsou to velmi těžké okamžiky,“ napsala Kateřině jedna z fanynek. „Hodně štěstí a zdraví ať ještě slouží,“ stálo v jedné z mnoha zpráv, které herečce chodí od sledujících. Všichni přejí pejskovi brzké uzdravení.

V pondělí večer se ale Kateřina svěřila s dobrou zprávou. „Dvoje ATB zabraly. Kyslík pomohl. Jedeme domů, děkuji,“ napsala na sociální síť. Tak snad už pejskovi bude jen lépe.

Reklama

Další články

Načítám