Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Karolína Krézlová (36) nedávno poprvé oficiálně představila na veřejnosti svého přítele, o kterém si od ostatních dam okamžitě vyslechla, že je to velký fešák.

Nicméně i ona je krásná a je si toho vědoma. Její přítel si ji tak musí náležitě hýčkat. I když ho Karolína představila až letos, společně je čekají už druhé Vánoce a letos chce herečka pod stromkem najít zlato.

Nejhezčí dárek je pro mě klid a přeju si náušnice. Zlaté náušnice nebo klidně beru i náramek. Doufám, že tenhle článek si partner přečte, pošlu mu pak odkaz,“ prozradila se smíchem Super.cz.

Účastnice Survivoru se zkrátka Vánoc už nemůže dočkat. Jediné, co na nich nesnáší, je předvánoční stres. „Vyhýbám se teď obchodním centrům, snažím se hodně sportovat.“

S Karolínou jsme si povídali na kluzišti, kde si plnila dětský sen. „Snila jsem o tom být krasobruslařkou, dělala jsem totiž balet. Sním o tom dokonce i dnes, ale to se člověk už asi nenaučí,“ doplnila Krézlová, která se stala kmotrou pohádkové revue Pravý Louskáček na ledě. Premiéra proběhne v únoru v Ostravě a k vidění také bude v Brně, Českých Budějovicích a Chomutově.

Reklama

Další články

Načítám