Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a modelka Karolína Krézlová (36) řešila v loňském roce jednu zdravotní komplikaci za druhou. Po návratu ze Survivoru bojovala s psychikou, měla hnisající štípance po celém těle a zlomený prst řeší doposud.

Ani nyní se jí nedaří tak, jak by chtěla. Na konci roku se objevila ve filmu Její tělo v roli pornoherečky, zahrála si také v seriálu Zalez do spacáku. S další prací je to ale nejisté. „Mám teď takové období ničeho. Čekala jsem, jak mě budou zvát na castingy, protože si myslím, že jsem nehrála špatně v Jejím těle. Přemýšlím teď, co dál, protože ta herecká profese nevynáší tolik peněz, kolik bych si představovala, a je to nestálé,“ svěřila se Super.cz Karolína.

Dokonce už začala uvažovat o tom, že se začne věnovat něčemu zcela jinému. „Teď mám takovou mentální krizi, jestli náhodou nepřesedlám na jinou profesi,“ svěřila se Karolína, která se jednu dobu hodně věnovala modelingu a reklamám.

„Finančně by bylo dobré vrátit se k natáčení reklam, zrovna včera mi psali, že mi prodlužují reklamu v Polsku, takže zase nějaké penízky přijdou, ale mě to mentálně nenaplňuje, nebaví mě to. Natáčení ano, ale castingy ne, takže přemýšlím o práci v PR nebo marketingu, abych měla nějakou jistotu,“ dodala Krézlová, která si ještě není jistá, kterým směrem se její kroky nakonec uberou.

Reklama

Další články

Načítám