Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňské řadě soutěže Survivor skončila Karolína Krézlová (36) na třetím místě. Na populární show má modelka a herečka dosud hořkosladké vzpomínky, a to především proto, že si z natáčení odnesla zdravotní komplikace, které řeší doposud.

„Jsem ráda, že už mi splaskla hlava, viděla jsem fotky, když jsem se vrátila, a byla jsem hrozně nateklá,“ svěřila se Karolína, která chodila na nejrůznější masáže a snažila se detoxikovat. Největší problém měla s prstem, který si v soutěži zlomila.

„Prst nikdy už nebude dobrý, je to pařátek a spíš se to zhoršuje. Teď mi do něj budou transplantovat tuk, protože jak mi do toho píchali kortikoidy, tak to vyžralo maso a tuk. A budou se opticky snažit, aby byl rovnější,“ svěřila se Karolína.

Aktuálně se cítí dobře, oteklost, která vznikla kvůli množství kortikoidů, už ji netrápí. Dosud je zklamaná z toho, jak produkce k jejímu zranění přistupovala. „Nebere mi hlava to, že jsem si ten prst zlomila dvanáctý den a vzali mě do nemocnice o 50 dní později,“ svěřila se nám Krézlová, která je toho názoru, že televize vše zanedbala.

„Už se s prstem nic moc dělat nedalo. To produkce trochu zanedbala. Je ve mně takový lehký vztek za tady to. A i že mi píchali kortikoidy a říkali, jak jsem tlustá, přitom jsem byla nateklá z toho, co mi píchali,“ dodala Karolína, ale že by zvažovala žalobu, nehrozí. „Já to určitě právně řešit nebudu, tímhle směrem nejdu, ale lidsky mi to hlava nebere,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám