Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přiznává, že padesátka, kterou loni v létě oslavil, se na něm podepsala. „V listopadu a prosinci jsem měl pětatřicet koncertů za sebou a už to není jako zamlada. Sotva lezu, v jednu usnu a v šest ráno mě vzbudí dcera,“ vyprávěl zpěvák Bohuš Matuš (50).

„Zase je člověk pořád v pohotovosti,“ smál se zpěvák, který se rčením, že malé děti omlazují i rodiče, souhlasí tak napůl. „Omlazuje to duši, ale obličej moc ne. Podívejte na ty pytle pod očima. Ale ne, cítím se docela dobře,“ dodal.

Pochvaluje si i to, že díky své profesi může dceři věnovat dost času. „Odjíždím na koncerty většinou kolem páté nebo šesté, takže jsme spolu celý den a hrajeme si. Jen zpívat jí nesmím. Zvlášť Gotta mi zakazuje, i když má jeho písničky ráda. Říká mi: Nezpívej to, ty nejsi Karel Gott. Kdyby mi to řekl někdo jiný, urazím se,“ doplnil.

Protože jsme se s Bohušem setkali na koncertě, kde zazněly hity Karla Svobody, od kterého má sám pár kousků v repertoáru, zajímalo nás, které jeho písně má nejraději. „Napsal mi asi osm písní, přímo na mě, ale musím říct, že mi jeden manažer ty základy ztratil, tak nemám jak většinu z nich zpívat. To mě irituje. Ale nejraději zpívám Jdi za štěstím, protože jsem kominíček,“ prozradil.

Reklama

Další články

Načítám