Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Bohuše Matuše (50) a jeho Lucinky má první roli ve videoklipu. Roztomilá Natálka si zahrála v klipu k vánoční písni Když se blíží Vánoce, kterou napsal Zdeněk Hrubý (52) a společně ji nazpívaly hvězda Zoo Michaela Pecháčková a Eliška Eli Zoubková.

„Strašně se těšila, měla hroznou radost, že ji oslovili. Miluje vánoční písničky, chtěla to taky zkusit. Trošku se styděla, pak si dala říct, rozkoukala se. Myslím, že to bude krásné,“ řekla Super.cz Lucie Matušová (20).

Natálka zazářila v krásném vánočním outfitu. „Natálka si ho dnes sama vybrala, ráda se už obléká sama. Myslím, že ho oblékne i na Štědrý den,“ prozradila Lucinka.

Čas s dcerou si velmi užívá. „Ráda bych někdy zastavila čas a chtěla bych, aby zůstala takhle malinká. Užívám si tohle krásné období. V tomhle věku už je to sranda, není nic mega náročného, užíváme si to spolu. Tento věk mě fakt baví,“ dodala mladinká manželka zpěváka Bohuše Matuše.

Reklama

Další články

Načítám