Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veleúspěšný a všemi oblíbený Karel Gott (†80) znovu ožije! Alespoň prostřednictvím nejznámějších písní, které zazní na listopadovém koncertě v O2 areně.

„Pražskou O2 arenou se 5. listopadu 2024 opět rozezní písně Karla Gotta. U příležitosti připomínky pěti let od zpěvákova odchodu i jeho nedožitých 85. narozenin proběhne vzpomínkový koncert Karel Gott – jeho písně žijí dál! Vstupenky jsou v prodeji,“ prozradili zástupci pořádající agentury.

„Pracovní den opět, pro Moravu neuskutečnitelné, škoda,“ nechala se slyšet Eva, kterou mrzí, že si i tentokrát bude muset nechat vzpomínkový koncert nechat ujít. Vzhledem k tomu, že chodí do zaměstnání a nemůže si vzít volno, kdy se jí zachce, je to pro ni bohužel hotová věc.

Stejný problém řešili fanoušci (nejen) z Moravy i v minulosti, kdy si taky museli nechat zajít chuť, protože vystoupení připadlo na pracovní den. To je bohužel pro řadu lidí, kteří by chtěli přijet, neřešitelná komplikace.

„Myšlenka dobrá, ale to si raději počkám na Bertramku,“ uvedla Karolina, která si raději počká na otevření muzea ve vile na pražské Bertramce, kde zpěvák dlouhá léta žil.

Kdo ví, možná ještě agentura zastupující Gotta přidá termín koncertu, který bude vyhovovat i těm, kdo jsou z daleka.

Reklama

Další články

Načítám