Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapitán fotbalové Sparty Ladislav Krejčí si odnesl krásné druhé místo v anketě Fotbalista roku. Český reprezentant se ale na galavečeru nechlubil jen krásným oceněním, po jeho boku totiž pózovala atraktivní přítelkyně.

A není to žádné neznámé jméno. Krejčí randí s Miss International Czech Republic Dominikou Němečkovou. Ta uspěla v loňském finále Miss Czech Republic a reprezentovala naše barvy na světové soutěži v Japonsku.

„Jsem na něj moc pyšná, galavečer jsme si moc užili,“ řekla Super.cz půvabná brunetka. Ta se nevěnuje jen modelingu, ale i studiu logopedie a surdopedie na Masarykově univerzitě v Brně. Je také několikanásobnou mistryní republiky v orientálním tanci.

„Sedmým rokem působím i jako lektorka orientálního tance, takže ten tanec už je se mnou spjatý,“ říkala loni Super.cz, když tanec předváděla v talentové soutěži Miss. Po boku známého fotbalisty tak stojí nejen krásná, ale i neméně úspěšná žena.

Související témata:
Dominika Němečková

Další články

Načítám