Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí se konalo vyhlášení tradiční ankety Fotbalista roku, kterou už potřetí v kariéře vyhrál kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Souček hrající za londýnský West Ham. Talentem roku se stal obránce pražské Sparty Martin Vitík, ocenění Trenér roku si pak odnesl slávista Jindřich Trpišovský.

A jak už to tak bývá, na společenskou událost doprovodily fotbalisty a trenéry jejich drahé polovičky. Nechyběl ani útočník Leverkusenu Patrik Schick, jenž anketu ovládl dva roky předtím, který přišel s půvabnou manželkou Hankou, vítěz ankety Tomáš Souček se usmíval po boku půvabné ženy Natálie a Antonín Barák z italské Fiorentiny se pochlubil atraktivní blondýnkou Nikolou.

Záložník pražské Slavie Lukáš Provod pro změnu ukázal svou krásnou manželku Petru, s níž se loni oženil a nyní se těší na narození prvního potomka. Volejbalistce Petře to s rostoucím bříškem moc slušelo. Sportovkyni má po svém boku také Talent roku Martin Vitík, který zářil po boku atletky Ester Bendové.

Drahé polovičky vyvedli do společnosti také brankář Leverkusenu Matěj Kovář a slávisté Mojmír Chytil, Tomáš Vlček či David Douděra. Zapomenout nesmíme ani na dámy, které se vyjímaly vedle našich trenérů - Ivan Hašek vyvedl manželku Kateřinu a držitel ocenění Trenér roku Jindřich Trpišovský partnerku Lindu. Krásky fotbalistů a trenérů si prohlédněte v galerii.

Související témata:
Martin Vitík
Česká fotbalová reprezentace
Lukáš Provod
David Douděra

Reklama

Další články

Načítám