Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když zrovna nevymýšlí své manželce, co si má vzít na sebe, zřejmě dumá, jak vylepšit sám sebe. Řeč je o rapperovi Ye, známějším jako Kanye West (46). Jeho posledním husarským kouskem je nový chrup. Ovšem ne jen tak ledajaký. Kanye skutečně zainvestoval do svých úst a pořídil si zbrusu novou titanovou protézu, z jejíž ceny se vám protočí panenky…

Jak se zdá, Kanye už neví, co by ‚roupama‘. Jeho titanový chrup byl pochopitelně umělci vyroben na zakázku a celkové náklady prý vyšplhaly podle Daily Mailu až na 850 tisíc dolarů (19,3 milionu korun).

Exkluzivní titanová protéza, kterou rapperovi vytvořili zubní lékař hvězd Thomas Connelly z Beverly Hills spolu s mistrným zubním technikem Naoki Hayashim je tak dražší než diamanty.

„Bylo mi potěšením pracovat na každém kroku během tohoto procesu. Jeho vize v navrhování jedinečného umění přesahuje dentální vývoj. Snoubení jeho vize s dentální vědou vytvořilo nový vzhled, který je impozantní,“ řekl Connelly pro Daily Mail.

West se pochlubil protézou i na svém Instagramu, kde přirovnal sám sebe k padouchovi Zubovi z bondovky Špion, který mě miloval, jehož ztvárnil 218 centimetrů vysoký herec Richard Kiel.

Výsledek už stačil rapper předvést i svému kamarádovi Chrisi Rockovi, když si se svou manželkou Biancou Censori vyrazil na oběd do hotelové restaurace Chateau Marmont a s Chrisem si v podniku povídali. U lidí ovšem West zatím příliš nezabodoval a většinu komentářů by si rapper nejspíš za rámeček nedal. Ty nejmírnější jeho současný vzhled hodnotí jako úsměvný a jeho chrup prý nyní vypadá jako zkažený… A co říkáte na Westovu novinku vy?

Reklama

Další články

Načítám