Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berlínský filmový festival až dosud probíhal v poklidu a neodehrál se na něm žádný skandál. To teď změnila kanadská elektronická hudebnice Merrill Beth Nisker, která si uměleckým jménem říká Peaches. Ta si na červený koberec vyšla ve skutečně nepřehlédnutelném modelu.

Merrill Beth byla před vypuknutím muzikantské kariéry deset let učitelkou hudby na soukromých školách. Své první album Fancypants Hoodlum vydala v roce 1995 ještě pod vlastním jménem. Zaměřuje se na sexuálně podbarvené texty, na koncertech posluchače ráda šokuje. Od roku 2006 také vystupuje se skupinou Herms, což je zkratka pro hermafrodity.

Teď si Peaches vyrazila na 74. filmový festival v Berlíně, a to na promítaní filmu Spaceman. A na červeném koberci rozhodně nebyla nuda. Hudebnice si oblékla dlouhý kabát, pod který si oblékla jen kalhotky. A ty měly jasný význam, nálepka znamenala protest proti pravicové politické straně Alternativa pro Německo.

To ale ještě nebylo všechno. Peaches dobře věděla, že její rozkrok bude v hledáčku fotografů a lidé jej uvidí i v detailu. S depilací si ale nelámala hlavu, a tak možná protestovala i kvůli tomu, že ženy nezůstávají přírodní. S sebou měla Peaches ještě doprovod, který její vzkaz zdůraznil.

Reklama

Další články

Načítám