Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že vznikne takové přátelství mezi dvěma o více než generaci rozdílnými ženami, asi režisér Jiří Havelka při obsazování komedie Vlastníci vůbec neplánoval. Od natáčení už uběhlo pět let a herečky Tereza Ramba (34)Dagmar Havlová (71) jsou stále nerozlučné.

Dámy sice dělí více než pětatřicet let, ale v duši jsou obě staré stejně. Společně na poslední chvíli dobíhaly i na galavečer, kde se předávaly ceny Český lev. Jen plánovanou skleničku si před přímým přenosem dát nestihly, protože se zdržely na líčení a úpravě účesu. Takže úprk do šatny, rychlé focení a pak už šup do sálu.

Pózování pro fotografy zvládly společně, Tereza v rudých šatech s vysokým rozparkem, Dagmar v černé róbě s bílým lemem od návrhářky Jitky Klett. Více času na sebe i na přátele z branže měly až na afterpárty, kde se u skleničky zapovídaly se zpěvačkou Ewou Farnou a měly si co říct i s maminkou jednoho z nominovaných herců Oskara Hese, bývalou tanečnicí Marcelou.

Ramba a Havlová také společně Rudolfinum opouštěly. Zrádné schody s červeným kobercem zvládly na výbornou bez jediného klopýtnutí. Jen loučení jim trvalo dlouho. Ostatně kdo ví, za jak dlouho se zase při svém pracovním vytížení uvidí.

Reklama

Další články

Načítám