Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá první dáma, herečka Dagmar Havlová, (71) je každoročně velkou ozdobou filmového festivalu v Karlových Varech. Tentokrát přijela jen na skok a vrací se do Prahy kvůli natáčení.

"Jsem tu na dva tři dny. Půjdu do kina na film Jáchyma Topola. Znám celou Topolovic rodinu, jsem na to moc zvědavá. Mám tady také nadační sponzory, tak jim oplácím tím, že se u nich na akcích objevím," řekla Super.cz Havlová.

Zatímco řada hereček využívá místního lounge, kde si půjčují šaty, Dagmar sází na vlastní garderobu. "Nemám tak štíhlou postavu, nemohu si tak vybrat. Vozím si svoje šaty. Mám s sebou troje večerní šaty a věci na běžné chození," prozradila na Carollinum párty, kterou organizovala Tamara Kotvalová (60).

Dagmar Havlová překvapila také tím, že pomalu ukončuje filmovou kariéru. "Mám roztočený film, proto odjíždím dřív. Jinak ale tuto kapitolu uzavírám. Už bych chtěla trošku žít. Je to jeden z posledních filmů, který natáčím. Třeba mě něco uchvátí, ale takový film ještě nepřišel," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám