Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina a přátelé se v Brně v úterý naposledy rozloučili s oblíbenou účastnicí soutěže MasterChef Denisou Zajícovou (divákům známou také pod dívčím příjmením Cziglová), která minulý týden zemřela na následky zákeřné rakoviny. Denise bylo teprve 36 let, zanechala po sobě zdrcenou rodinu včetně manžela Romana.

Společně vychovávali jeho dceru z předchozího vztahu a také malou Izabelku, kterou na svět přivedli společně. Poslední rozloučení se neslo v duchu oslavy jejího života. S Denisou se do Velké obřadní síně krematoria města Brna přišla rozloučit také řada jejích přátel. Dámy přišly v červených lodičkách na podpatcích a s rudou rtěnkou, tak jak si Denisa přála.

Ze známých osobností nechyběla její kamarádka Lenka Limberská (40) s manželem Davidem Limberským nebo modelka Alena Prešnajderová. Denisa soutěžila v MasterChefovi v roce 2019. Tehdy nevyhrála, ale svým příběhem i vystupováním se zapsala do srdcí diváků. Prozradila, že rakovina jí byla diagnostikována pár měsíců před svatbou v roce 2014.

S nádory na mozku se snažila bojovat všemi možnými způsoby, absolvovala operace, bioléčbu, chemoterapie i ozařování. I přes obrovskou snahu lékařů ale nádory bohužel nekontrolovaně rostly a její tělo už zákeřnou nemoc nezvládlo porazit. Nepomohla ani sbírka na finančně náročnou léčbu.

„Dodávali jste celé naší rodině sílu do každého dalšího dne, byly to pro nás nejhorší chvíle života a hodně těžký boj se zákeřnou a zlou nemocí. Díky vám všem, kteří jste se snažili Denisce ty poslední měsíce a dny zpříjemnit a ulehčit,“ poděkovala rodina na sociální síti všem, kteří Denisu podporovali.

Reklama

Další články

Načítám