Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejlepší kamarádka Denisy Cziglové, hvězdy Masterchefa, která v úterý podlehla po dlouhém boji rakovině, promluvila. Před mnoha lety byly Denisa a Lenka Limberská soupeřkami v soutěži Miss, přesto se z nich staly spřízněné duše.

Lenka tehdy v soutěži skončila na třetím místě, Denisa byla první vicemisss, navíc se stala i Miss sympatie a Miss Internet.

Kamarádky spolu v poslední době trávily veškerý možný čas. Lenka se se slzami v očích s Denisou rozloučila i na sociální síti. „Sbohem, krásko naše, bez Tebe už nebudeme kompletní jako dřív. Mám vztek, že jsi nás opustila a my nemohly více pomoci, ale na druhou stranu vím, že jsi bojovala a užila sis každý den, co šel, naplno a bez obav. Navždy budeš svou silou a odhodláním nejen mou inspirací. I přesto, jak dlouho jsi byla nemocná, bojovala jsi do posledního dne, co to šlo… Jen se nedokážu smířit, že už jsi pryč napořád…“ napsala Lenka.

„Navždy budeš v našich srdcích… Byla jsi prostě ,simply the best‘ jako tvá nejoblíbenější píseň od Tiny Turner. Tak moc to bolí a už teď moc mi chybíš…“ dodala Lenka.

Hvězda Masterchefa bojovala s nádory na mozku. Podstoupila operace, chemoterapie, ozařování i bioléčbu, na kterou se jí lidé na internetu skládali. I když to vypadalo, že léčba zabírá a Denisa se začala těšit z výsledků, nemoc nakonec udeřila znovu a nádory opět začaly růst. Cziglová zákeřné rakovině v úterý podlehla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám