Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dopřála si po kolotoči pracovních povinností a oficialit Eva Pavlová zasloužené volno? Už i fanoušci první dámy si všimli toho, že je to pár týdnů, co se naposledy ukázala na veřejnosti po boku svého manžela, prezidenta Petra Pavla.

Zatímco v první polovině března měla manželka prezidenta dost napilno a objevila se na celé řadě akcí, v té druhé zvolnila tempo. Začátkem dubna už její příznivci začali být mírně nesví, po první dámě nebylo ani vidu, ani slechu. Naposledy se na veřejnosti ukázala 23. března, kdy se svým chotěm vyrazila na slavnostní otevření expozice Gobi pro koně Převalského do pražské zoo.

Deset dní předtím představila pamětní list s podobiznou svého manžela. „Ráda bych se s vámi podělila o jedinečný moment: S Nadačním fondem jsme dnes ve Státní tiskárně cenin představili exkluzivní pamětní list v podobě sběratelské bankovky s podobiznou mého manžela, prezidenta republiky Petra Pavla. Pro tento účel propůjčil svou tvář a jako vždy i dnes mi projevil svou podporu,“ svěřila se první dáma.

„Sběratelská bankovka je novým způsobem, jak podpořit iniciativy pro mě blízké, a to v projektu Zdravá rodina, zaměřeném na pomoc dětem, seniorům, samoživitelkám a samoživitelům v náročných životních situacích,“ svěřila se dále Pavlová, která manžela v březnu doprovodila i na premiéru dokumentu Tady Havel, slyšíte mě?.

Pro ty, kdo už se prezidentského páru nemohou dočkat, máme skvělou zprávu! Společně se objeví na plánované cestě po Zlínském kraji, která připadá na 16. a 17. duben. Na volno od oficialit jsme se zeptali i mluvčí Hradu Evy Hromádkové. Na dotazy Super.cz zatím neodpověděla.

Reklama

Další články

Načítám