Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sídlo legendárního Hugha Hefnera je stále v rekonstrukci. Po smrti majitele Playboye jej koupil podnikatel Daren Metropoulos a stále ho renovuje. Letos se v něm tak žádné bláznivé vánoční oslavy neodehrají, a že se tam v minulosti na Vánoce děly věci.

Manželka zesnulého magnáta Crystal již v minulosti poodhalila, jaké bývaly Vánoce v sídle Playboye. Kromě klasické vánoční výzdoby byl například lustr v ložnici ověšen kalhotkami, které po sobě zanechaly návštěvnice domu. Crystal prý ale nikdy nevadily, podle ní vyjadřovaly podstatu sídla.

Další výzdoba už nebyla tak kontroverzní, zahrnovala třeba obřího nafukovacího Rudolfa na zahradě, nekonečně světelných řetězů, na objednávku vyrobené Disney ozdobičky, několik vánočních stromků a punčochy na krbové římse, včetně těch pro psí mazlíčky.

Crystal si s manželem předávala dárky 24. prosince večer, ale než se poznali, byly Vánoce ve vile ještě štědřejší. Dívky, které s Hefem žily, byly doslova zaplaveny dárky. „Rozbalovaly jsme je i hodiny, bylo to nekonečné,“ přiznala jedna z „králíčků“ v reality show The Girls Next Door s tím, že z toho málem měla orgasmus. Dívky většinou dostaly šperky, růžové laptopy, kožichy a další.

„Hodné holky dostanou dárky, zlobivé nekonečně dárků,“ jak říkával vždy Hefner. A co udělalo radost jemu? Je nejspíš těžké darovat milionáři, který má všechno, něco, co ho opravdu potěší. Hefner ocenil hlavně kreativitu a originální nápady. Jednou například dostal hrnčířský kruh s Crystal a dalšími „králíčky“, a při roztočení to vypadalo, jako že se dívky mazlí.

Za Hefnerovými jezdilo na Vánoce mnoho hostů, večeře s přáteli byla podle Crystal vždy velkolepá. O hostinu se postaral osobní kuchař. Crystal a Hugh si pak užili sledování vánočních filmů, což zní v podstatě jako poklidné a idylické svátky.

Ostatně divočení a večírků, o kterých si vyprávěl celý Hollywood, si Hugh užil dost a dost, než se s Crystal oženil. Ale něco nám říká, že i umírněné oslavy musely stát v sídle Playboye za to.

Reklama

Další články

Načítám