Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Norský Playboy má jasno, podle něj je modelka Janaina Prazeres „dokonalou ženou“. Vyznamenání udělil pětatřicetileté Brazilce, která je nesmírně populární na sociálních sítích, ačkoliv přirozené kráse sama příliš nefandí. Za plastiky utratila v přepočtu skoro 7 milionů korun.

Janaina věří, že jsou krásní lidé v životě šťastnější. A svému „štěstíčku“ šla trochu naproti. Ne že by dříve bývala šereda, ale rozhodla se, že si vypomůže plastickou chirurgií.

„Miluji být krásná. Dodává mi to sebevědomí. Věřím, že je to tajemství spokojeného života. Takže pokud mohu investovat do krásy, nešetřím,“ popsala pro zahraniční média.

A za co že utratila takový balík peněz? Má za sebou několik liposukcí, dvě plastiky nosu, několik operací poprsí, pozvednutí a zvětšení zadku, výplně obličeje a vyjmutí žeber.

A rozhodně plánuje utrácet dál. „Musíme využít toho, co moderní medicína nabízí, že? Radši si pomůžu zákroky, protože se zkrátka nepřinutím k dietám,“ nechala se slyšet blondýnka.

Zkoušela prý několik diet, ale protože žádná nezabrala okamžitě, rychle to vzdala a raději šla pod kudlu. „Skalpel je mnohem jednodušší, diety vyžadují změnu životního stylu, a to nejsem ochotná podstoupit,“ vysvětlila s tím, že se ale snaží jíst zdravě.

Ve volném čase dělá bodybuilding, absolvuje cardio tréninky a posiluje s trenérem. „Jím vyváženou stravu, hodně proteinu a zeleniny. Vyhýbám se slazeným nápojům, cukru a fast foodům. Holduji plastikám, ale také se starám o své tělo,“ vysvětlila.

Pro modelku je důležité, aby se cítila psychicky v pohodě. S tím jí mimo jiné pomáhá terapeut, se kterým má sezení jednou týdně.

„Musíte se mít rádi a vždycky jít za svými sny,“ vzkazuje všem, kdo to potřebují slyšet.

Reklama

Další články

Načítám