Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden britský královský palác oznámil, že princ Harry (39) potvrdil účast na korunovaci krále Karla III., zatímco jeho žena Meghan (42) zůstane doma s dětmi Archiem a Lilibet.

Král vyjádřil radost nad Harryho rozhodnutím, k usmíření prince s rodinou, ve které někteří doufali, ale zatím nedošlo. „V tuto chvíli je to velice osobní,“ cituje americký People svůj zdroj z okolí Harryho a Meghan. „Možná nedosáhli toho, co chtěli, ale nakonec tam pojede, aby svého otce podpořil,“ dodal bez dalšího upřesnění. Se zprávou o tom, zda na ceremoniál dorazí, si Harry a Meghan dali načas. Termín pro potvrzení účasti (byl do 3. dubna) přetáhli o 9 dní.

To, jaké vztahy mezi rodinou, především pak mezi královskými bratry Harrym a Williamem (41) panují, ilustruje také Harryho nedávná návštěva Londýna. Dorazil k vrchnímu soudu na slyšení ohledně žaloby na ochranu osobních údajů, kterou společně s Eltonem Johnem a dalšími celebritami podal na vydavatele bulvárního listu Daily Mail. V Londýně pobyl několik dní, s otcem ani s bratrem se ale nesetkal.

Nad oznámenou neúčasti vévodkyně ze Sussexu si rodina navíc údajně oddychla, s Harrym se prý nebude bavit víc, než nad rámec pozdravů a zdvořilostní konverzace.

Reklama

Další články

Načítám