Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Justin Bieber (30) a modelka Hailey Bieber (27) budou rodiči. Zprávu oznámili na sociální síti videem, na němž se nastávající mamince rýsuje bříško v bílých krajkových šatech.

Na záběrech stojí manželé na zahradě, Hailey v bílých šatech a s lučními květy v ruce, Justin v širokých kalhotách, bundě a kšiltovce. Na okamžik se objeví i další muž, před nímž se drží za ruce a možná si tak zopakovali svůj svatební slib… Dále se na videu líbají a objímají a modelka si v detailu hladí už znatelně kulaté bříško.

Následuje série snímků, na kterých Hailey pózuje a manžel ji fotí i snímky nastávajících rodičů v objetí.

Zpráva přichází krátce poté, co Bieber zneklidnil fanoušky jiným postem. V sérii fotek se objevila i jedna, na níž zpěvák pláče. Lidé okamžitě začali spekulovat, co se mohlo stát, on sám neupřesnil, co chtěl fotografií sdělit.

Pravidelně se také objevují spekulace o tom, že mladý pár má potíže v manželství a prochází krizí. Zprávou o těhotenství snad aspoň na chvíli všem, kdo takové informace vynáší, zavřou ústa.

Justin Bieber a jeho žena Hailey čekají první dítě

Další články

Načítám